METODOLOGIA

Per poder treballar els diferents fonaments individuals per la millora del jugador, al Campus hattrick! treballem amb petits grups organitzant els jugadors per nivells.

Organitzem exercicis que motivin als nens, barrejant la competició i proposant reptes atractius per tal que l’ esportista pugui aprendre, anar resolent handicaps i gaudir fent el que li agrada.

Després amb la competició en partits, sigui en format lliga o copa, posem en pràctica tot el que hem treballat en els entrenaments.

Ens prenem la formació seriosament, i els entrenadors seran especialitzats en el futbol base, amb bon tracte cap als nens i amb la capacitat de corregir i ajudar als nens.

Pel que fa als funcionament dels campus, la nostre manera de funcionar es clara. Creiem molt en que els nens i nenes puguin gaudir dels campus, fent moltes activitats sempre portades pels nostres monitors on durant tot el dia estan amb els participants per tal que es formi una petita família durant les colònies o els campus intensius a Barcelona.

Procedim a activitats de cohesió, dinàmiques de grup, competicions d´altres esports, jocs al migdia, jocs de nit, sempre buscant l´objectiu important que els participants són els protagonistes i els que han de gaudir del que fem.

Som rigorosos en el respecte entre ells, en que es fomenti el companyerisme i que entre tots serà més fàcil que ens ho passem bé.

Creiem també, que és una oportunitat que tenen de conviure amb diferents caràcters i a las que han de saber respectar. Alhora també han de cuidar i ajudar perquè el campus funcioni amb el compliment dels horaris i dels encàrrecs.

Som un Campus on la gent que hi treballa es propera, sap respectar als participants, i dona la seva millor versió perquè tot funcioni.