PRESENTACIÓ

QUÈ SON ELS CAMPUS HATTRICK!?

Una proposta esportiva i educativa de qualitat. Un campus de futbol amb allotjament i pensió completa a El Collell i una doble oferta de campus de futbol intensiu de tecnificació a Barcelona, pensats per a nens i joves de 6 a 15 anys i amb l’ organització de GRUP GATELL.

Una bona manera de gaudir de l’ estiu: aprenent i jugant a futbol, divertint-se fent amics i creixent en valors.

Oferim participació d’ una setmana a escollir… o l’ experiència completa de vàries setmanes!

PER QUÈ NOSALTRES?

Som experts en la celebració de campus esportius. Establim places limitades per garantir la qualitat del treball tècnic i futbolístic i millorar la convivència entre els participants.

Disposem d’ assegurança d’ accidents i responsabilitat civil.

Inclou esmorçar a mig matí per facilitar la pràctica esportiva i menjar equilibrat pensat pels nostres campus.

Inclou piscina amb socorrista.

Regalem a cada participant una samarreta oficial del Campus hattrick! (equipació oficial en campus amb allotjament).

IDEARI

El triple objectiu dels Campus hattrick! és perfeccionar el nivell futbolístic dels nens i joves participants, que es diverteixin en temps de vacances i ser un pas més en el procésde formació integral de cadascun d’ells.

Mitjançant un temps intensiu d’entrenament i competició s’aconsegueix millorar els fonaments tècnics i táctics dels participants, reforçar el seu desenvolupament saludable i treballar valors com l’esforç, la disciplina, la competició ètica i el treballen equip.

Compartir jocs i conviure durant la setmana amb la restade participants i monitors, ens ajudarà a enfortir-en un ambient lúdic i alegre-, l’amistat, el respecte pels altres, l’ordre amb les coses il a protecció del mediambient.