Acord de col·laboració amb Valors

Acord de col·laboració amb Valors

Dintre del nostre esforç continuat per oferir-vos un servei complet i de qualitat en qualsevol de les nostres activitats, estem molt satisfets de comunicar-vos que enguany hem arribat a un acord de col·laboració amb l’ empresa Valors per tal que portin la restauració de hattrick! Barcelona.

És per això que volem compartir amb vosaltres algunes pinzellades de presentació del projecte i la il·lusió que ens fa als dos equips poder treballar conjuntament per consolidar un espai de tots i totes, en el que esperem que els vostres infants gaudeixin del menjar, aprenguin la importància d’una bona alimentació i segueixin creixent a través del futbol, l’ amistat i els valors.

En aquest projecte Valors s’ implica amb una sèrie d’objectius irrenunciables:

  • Treballar amb el millor producte, comprat directament al productor i sense intermediaris, sempre de temporada i equilibrat nutricionalment. La seva nutricionista, l’Andrea Rodríguez, elabora, revisa i supervisa tots els plats elaborats des de la pròpia cuina.
  • Fer elaboracions basades en la dieta mediterrània, gustoses, adaptades a l’època d’estiu i originals per tal que els infants gaudeixin del menjar.

Tot això fet sempre des de la proximitat, la transparència i la vocació de servei i amb ganes d’incorporar propostes i sensibilitats, vinguin d’on vinguin. Així, durant la celebració de hattrick! Barcelona, en qualsevol de les quatre edicions, podreu consultar setmanalment els menús que prepararem per als vostres fills.

Si voleu conèixer millor el nostre nou col·laborador, podeu fer-ho visitant la seva pàgina somvalors.com directament o bé seguint l’ enllaç que trobareu a la nostra pàgina somhattrick.com. Igualment els podeu seguir a les xarxes socials:

Ben satisfets per aquest nou acord, seguim treballant per oferir-vos la millor de les edicions en aquest desè aniversari