Aquest Estiu 2021 hem gaudit fent HATTRICK amb més de 150 participants!!!

Aquest Estiu 2021 hem gaudit fent HATTRICK amb més de 150 participants!!!

El passat estiu vam celebrar la 5ª. Edició del Campus Barcelona a Brafa i també la 10ª Edició del campus Colonies a el Collell.

Tot un èxit amb la situació de l’estiu amb el covid i tot el que podía comportar. Vam dissenyar els protocols i tots els participants el van respectar en tot moment i com no gràcies a la confiança de les families vam poder gaudir de totes les semanas Hattrick.

3 setmanas a Brafa! La 5ª.Edició!

Del 28 de Juny al 2 de Juliol, del 5 al 9 de Juliol i del 12 al 16 de Juliol on vam tenir el total de 111 participants entre les tres semanas.

Un èxit de campus, on vam fer de 9h a 17h, on els nens van gaudir dels entrenaments de futbol, els jocs, les competicions, la piscina i el menjar ja que el horari era fins les 17h. Tot un no parar, i que els nens van gaudir i van fer molts amics.

10ª. Edició a El Collell del 17 al 24 de Juliol

Edició especial, i així va ser. Com vam gaudir amb totes les activitats de futbol, de jocs com la cursa d’orientació o els jocs de nit, les competicions de lliga i copa, la piscina, la sortida esperada com l’aquadiver, i tantes altres coses que vam poder gaudir tots junts en un entorn ideal.

Els 40 participants i els 8 entrenadors van viure intensament una edició especial on tot va sortir molt bé i tots van marxar molt contents.