Som Hattrick! Celebrem 10 anys! Contents i agraïts!

Som Hattrick! Celebrem 10 anys! Contents i agraïts!

Vam començar el campus de futbol Hattrick l’any 2012. Una setmana de colònies a l’estiu per aprendre i disfrutar del futbol amb valors, plena d’activitats, d’emocions i de bones amistats. El Vilà (Banyoles), Les Tallades (Vic) i El Collell ( St. Miquel de Campmajor) han estat les nostres seus.

L’any 2017 vam iniciar el campus de futbol a Barcelona, a les instal·lacions de Brafa. Un format diferent, de 9h a 17h, amb entrenaments de futbol i també amb altres activitats complementaries que fan que sigui un campus divertit i envoltat de bon ambient.
Hem preparat cada edició amb molta il·lusió i amb esperit de superació. Activitats pensades en detall, per a tots els nivells, tenint en compte que cada nen és únic i comptant amb els millors monitors. Que els nens aprenguin futbol, gaudeixin i vulguin repetir és la millor manera de veure que estem aconseguit el nostre objectiu.
Hem vist créixer a molts nens, i fins i tot alguns han estat o són ara monitors del campus. El nostre agraïment a tots. Cada nen ens ha fet avançar, des de la seva singularitat i autenticitat, amb les seves ganes de jugar, aprendre, passar-ho bé i de fer amics. També us volem agrair a les famílies la confiança que cada any hem tingut de vosaltres.

Molts col·laboradors ha fet possible aquests 10 anys. Els directors esportius que dissenyen les activitats, els monitors que han demostrat la seva professionalitat, els responsables del lloc web i de les xarxes socials, que ens han fet visibles, els propietaris de les instal·lacions on hem desplegat els campus i les empreses patrocinadores i sponsors. El nostre sincer agraïment a tots ells també.
Molt contents de fer 10 anys! I en volem seguir complint molts més al costat de tots vosaltres!

Tots som Hattrick!